Zo stoned als een… Lily Allen?

Geschreven door Chris op 31 oktober 2012


Stoned op het podium? Op Lowlands kan het allemaal. Als een echte popster komt Lily Allen het podium op. Compleet met glitters brengt ze haar eerst nummer ten gehore in de Alpha. Het lijkt er allemaal heel braaf aan toe te gaan en dat heeft Lily ook in de gaten. Al gauw steekt ze een joint tussen de lippen.
Enthousiast reageert het publiek op deze welkome toevoeging van het optreden. Sommigen moeten weer overbodig beamen dat het allemaal kan op Lowlands. Dat hoef je Lily niet te vertellen. Genietend zingt ze een nummer van het album ‘It’s you, Not Me’ en neemt ze een flinke hijs.

Haar cover van barbiepopdiva Britney Spears komt voor sommigen geheel onverwacht. De helft van het publiek zingt uitbundig mee met Womanizer, terwijl de rest met een uitgestreken gezichten staan te kijken. – Dit hoort toch niet op Lowlands.

Fuck You. Het maakt alles weer goed. Ongegeneerd kun je even je middelvinger opsteken tegen je vrienden, tegen het leven en niet te vergeten tegen Lily Allen. Fuck You very much. De rest van het optreden is even heerlijk als haar laatste plaat. Ook komen de gouwe ouwen als ‘Smile’ en ‘LDN’ voorbij. Echter een groot gemis is ‘Him’ en het recentelijk in populariteit toegenomen nummer ‘Alfie’.

‘Back to the Start’ wordt ingeluid met een laatste flinke hijs. Duidelijk vermaakt Lily Allen zich op het podium. Zelfs met haar blauwe glitter oog. – Per ongeluk tegen de discostick van Lady Gaga opgelopen, miss Allen? – Het maakt allemaal niets uit. Het optreden is dan misschien niet zo gelikt, een show weet ze wel neer te zetten. Met of zonder joint.


Plaats een reactie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht