Love Hurts

Geschreven door Chris op 22 augustus 2013


Een ode aan Theo Hutchcraft (zanger van Hurts) naar aanleiding van zijn fantastische optreden op Lowlands. Een literair juweeltje, maar niet geschikt voor allen. Daarom geen censuur, maar wel een klein beetje verborgen…

 

Love Hurts

Als met een geschoren kut en twee paardenstaarten op mijn kop keek ik met hartjes in mijn ogen naar de god van de Britse electropop. Mijn schaamlippen trokken ritmisch samen terwijl het kippenvel tot in mijn aars oprees en een gegiecheld genot naar boven borrelde terwijl hij zijn eerste noten zong. Bij elke volgende klank werd mijn onderbroek nat en moest ik mij vastklampen aan het hek om niet weergaloos door mijn benen te zakken en schuimbekkend gewillig in de ogen van Theo te kijken en op de noten van zijn zang stiekem fuck me te fluisteren. Helaas stond de keiharde realiteit opgeborgen in mijn boxer en likte hij heteroseksueel aan het puntje van zijn microfoon. God wat is het leven oneerlijk.


1 reactie

  1. Een heerlijk stukje pure erotiek voor het brein! En met Hurts op de achtergrond leest het nog intenser. Heerlijkheid dus!

Plaats een reactie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht