X-file: Apocalyptic rays of nature

Geschreven door Chris op 23 juni 2006


X-FILE 002 – Duistere dingen gebeuren de laatste tijd in Apeldoorn. Om precies te zijn aan Het Kasteel 132, mijn huidige verblijfplaats. Storingen, defecten, onverklaarbare schietincidenten, dode planten en agressie zijn in deze omgeving gemeengoed. De verklaring is te vinden in de oorsprong van aardstralen. De negatieve energie heeft zijn weerslag op de omgeving.

Agressie in de omgeving valt niet direct op. Dat er een sneeuwpop neer getrapt wordt en je huis bekogeld wordt met eieren, zie je dat in eerste instantie als baldadigheid. Als er later ook auto’s in brand gestoken worden, kijk je als buurtbewoner al wat vreemder op. Als klap op de vuurpijl werden enkele maanden geleden diverse auto’s met zuur besprenkelt zodat de lak ernstig beschadigde. Helaas bleef het hier niet bij. De situatie werd steeds vreemder.

Het Woudhuis, de woonwijk waar Het Kasteel in ligt, lijkt in eerste instantie een gezellige buurt. Maar schijn bedriegt. Op een dag was mijn moeder druk in de tuin aan het werk. Aan het eind van de middag wilde ze de schuifpui, die naar onze tuin leidt, sluiten. Haar oog viel toen op een vreemd, rond gat. Direct heeft ze de politie gebeld. Nog geen uur later stonden ze op de stoep. Het gat werd uitgebreid onderzocht. Wat bleek nou? Het was een heus kogelgat. Wij zijn beschoten. Er is gewoonweg een kogel op ons huis afgevuurd, toen mijn moeder in de tuin aan het werk was. Ze had wel dood kunnen zijn. De restanten van de kogel zijn nooit gevonden.

De mysteries en onverklaarbare incidenten houden hier zeker niet op. Toen in 2006 voor het eerst de zon weer lekker scheen, ging de wonderbaarlijke schuifpui weer open. Het was tijd om in de tuin te werken, vond mijn moeder. Ze liep het eerste terras af en ging met de trap naar het tweede terras. Daar zag ze het. Ze keek midden op een misdrijf. Daar waar vorig jaar zomer nog vier prachtige stoelen stonden, stonden er nu nog maar twee. Onbekende fenomenen hebben tijdens de gure winterdagen onze tuinstoelen gestolen. Als je denk dat dit al vreemd is, wacht dan maar af.

Sinds enkele dagen weet ik het zeker. Aardstralen onttrekken energie. Het is wetenschappelijk bewezen dat aardstralen de gezondheid van de mens op een negatieve wijze kunnen beïnvloeden. De stralen komen diep vanuit de aarde en beïnvloeden de omgeving van de mens op een negatieve manier. Mensen worden er ziek van, planten gaan dood en elektronica wordt verstoord! Kwakzalvers beweren deze aardstralen te kunnen stoppen, maar uit diverse onderzoeken is gebleken dat dit niet mogelijk is. Het bestaan van aardstralen wordt door natuurwetenschapper niet erkend en ze schrijven het onder de noemer pseudowetenschap. Ik weet wel beter. The truth is out there!

Het bestaan van het paranormale wordt nog steeds ontkend. Maar de bewijzen liggen op tafel. De feiten zijn ongekend. Aardstralen bestaan en ze terroriseren mijn leefomgeving. Neem nou de planten op mijn kamer. Of ze nou winterhard zijn of tegen subtropische hitte kunnen, geen enkele plant heeft het hier overleefd. Gloednieuwe planten verwelken met de minuut. Andere planten die al jaren lang elders in volle glorie bloeiden, zijn binnen een week dood als zij mijn kamer binnen komen. Ondanks de goede verzorging, gaan ze dood. Daar is maar één verklaring voor te vinden: aardstralen!

Ook de elektronica hier in huis heeft te lijden. Twee discmans, twee iPods, twee dvd-spelers, twee televisies en een laptop zijn ter ziele gegaan. Energie is van deze objecten ontrokken, waardoor er kortsluitring, defecten en zwaktes zijn opgetreden. De apparaten zijn inmiddels begraven of proberen met al hun kracht zich te verzetten tegen deze aardstralen. Mijn laptop is al wel aangetast, maar hij doet het nog wel. Al kan hij niet meet zonder netstroom en zelfs dan valt hij nog wel eens uit. Hoewel dit meer klinkt als slechte behandeling van apparatuur en dergelijk is dit allerminst waar. Met grote zorg wordt hier met apparatuur omgegaan. Het kan dus maar één ding betekenen.

Tegenwoordig wordt er bij het bouwen van huizen niet meer gelet op aardstralen. Wichelroedes zijn aan de wilgen gehangen en er worden nu overal lukraak huizen gebouwd. Met Feng Shui moet de situatie verbeteren, maar eigenlijk zitten we met de gebakken peren. Of beter gezegd IK zit met de gebakken peren. Al die apparatuur was een hele investering. Ik ben blij dat een groot deel van deze apparaten niet van mij waren, maar het is op deze manier een flinke investering. Ook groen is niet goedkoop meer, dus dat loopt hier ook al flink in de cijfers.

Mijn recente groene ongeluk is het overlijden van mijn ficus. Hij was nog geen twee weken oud. Op de eerste dag vielen al bijna de helft van de bladeren uit. Direct heb ik de aarde gecontroleerd en vervolgens de plant voldoende water gegeven. Iedere dag heb ik de stand van zaken opgenomen en de plant de juiste voeding gegeven. Na verloop van tijd lag er meer van de plant naast de pot, dan er nog in de pot stond. De ficus in nu al een halve week kaal, maar ik geef de hoop niet op. Aardstralen FUCK YOU! Mijn ficus wordt beter!

Mijn moeder had de hoop al opgegeven en heeft mij een nieuwe plant gekocht. Het is een onbekende soort. Misschien wel een buitenaardse soort. Het maakt mij niet uit, zolang het maar blijft leven. Ook mijn dvd-speler heb ik vandaag begraven en een nieuwe heeft zijn plaatst ingenomen. Het apparaat dacht even de CD van Anastacia mee het graf in kunnen nemen, maar dat ging gelukkig niet door. Take that! Bastard! Ik wantrouw alles na al die accidenten.

Hoogstwaarschijnlijk hebben de aardstralen ook agressie bij buurtbewoners opgewekt. Anders waren al die auto’s nooit gemolesteerd, ons huis niet bekogelt met eieren en zijn wij niet beschoten. Er is wat gaande? Dat er aardstralen in het spel zijn is zeker. Heel zeker. Maar of dat alles is. Zijn aardstralen in staat tot zulke acties. Als dat zo is, moeten we niet meer bang zijn voor terrorisme. Ook voor aids en buitenaardse wezen hoeven we niets te vrezen. Aardstralen dat is de nieuwe wereldbedreiging. Het zou mij niets verbazen als zij achter het broeikaseffect zitten. Block them!

Het is noodzaak dat we ons beschermen tegen aardstralen. Pleur op met de pseudowetenschap. Het is een werkelijke bedreiging voor de wereld. Ik roep een noodtoestand uit. De planten vergaan! De mensen worden ziek! Elektronica gaat naar de knoppen. Een echte armageddon. Een Apocalyps. Het einde der tijden. Moeder natuur en vadertje tijd Pack your Bags. Aardstralen betekenen het einde. Het einde van de natuur, het einde van de mensen, het einde van de tijd. Vaarwel!

Deze X-file is nog niet gesloten. Ik houd u op de hoogte …


1 reactie

Plaats een reactie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht