Biografie

BIoIMGSchrijven is een enorme passie van mij en het kan me niet gek genoeg zijn. Met enige regelmaat publiceer ik mijn literaire uitspattingen op deze website. De ene keer zal dat een avontuurlijke reisblog zijn en de andere keer een journalistiek artikel. Het is maar net wat er op mijn pad komt en waar ik naar op zoek ben. Elke dag stroomt mijn hoofd over van de ideeën. Het zijn er zoveel, dat ik ze onmogelijk allemaal een plekje kan geven. Maar ik zal mijn best doen de meest interessante met de buitenwereld – met jullie – te delen. Dat is toch het minste dat ik kan doen. Schrijven is schrappen. En er wordt een hoop geschrapt voor het een onderkomen krijgt op mijn website. Maar wat ik publiceer, daar sta ik honderd procent achter.

In de loop van de tijd zal ik de website ook aanvullen met artikelen en producties uit de oude doos. Zo heb ik nog een interessant filmpje liggen over de Burgemeester van Deventer en Ank Bijleveld. Ook ligt er nog een hoop leuk werk dat ik geschreven heb voor de Schrijversvakschool. Ik kan niet wachten deze stukken te publiceren. Op deze manier hoop ik mijn digitale portfolio vorm te kunnen geven.

Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor het schrijven van jouw stukken. Wil je meer informatie? Neem dan even contact met me op.

Veel plezier met het ervaren van mijn creaties.

En als je nog vragen of suggesties hebt…
Je weet me te vinden!

Multimediaal CV